Qashqai Urban Edition - Nissan Leuven
Logo

NIEUW: Nissan Qashqai Urban-edition

Verover de stad

Met zijn achteruitrijcamera, ideaal om gemakkelijk te manoeuvreren, en zijn dynamische en zuinige DIG-T 140 benzinemotor, is de Qashqai URBAN EDITION perfect aangepast aan de stad. Ontdek ook de 17-inch aluminium wielen, het panoramische glazen dak en de dakrails die de look een boost geven. Blijf verbonden met het nieuwe infotainmentsysteem New Nissan Connect met Apple CarPlay / Android Auto. De Nissan Qashqai Urban Edition, klaar voor de stad.

Nissan
Qashqai Urban-Edition

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

  • Metaallak
  • 17" lichtmetalen velgen
  • New NissanConnect infotainmentsysteem
    • 7" TFT kleuren touchscreen
    • Smpartphone connectiviteit - Apple Carplay®  en Android Auto® 
  • Achteruitrijcamera
  • Panoramisch glazen dak
  • Zilverkleurig dakrails

Urban Edition DIG-T 140

Consumentenprijs € 28.040

ACTIEPRIJS € 20.990

Interesse?

Bezoek ons showroom in Leuven voor meer info.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Aanbevolen catalogusprijs is de maximaal aanbevolen prijs incl. BTW voor het beschreven model, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs incl. BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod. 

 

(1) De korting van € 4.050 is uitzonderlijk geldig van 01/06/2019 tot en met 30/06/2019 bij aanschaf van een Nissan QASHQAI Urban Edition. De kortingen zijn inclusief BTW en uitsluitend geldig bij aanschaf van een Nissan QASHQAI Urban Edition tussen 01/06/2019 en 30/06/2019. 

 

(2) De recyclagepermie: uit respect voor het milieu verbindt Nissan zich ertoe uw oude voertuig te recycleren bij aankoop van een nieuwe Nissan en biedt Nissan u een recyclagepremie tot € 2.600 aan bij aankoop van een nieuwe Nissan QASHQAI Urban Edition. 

 

(3) De stockpremie van € 400 is enkel geldig bij aankoop van een Nissan QASHQAI uit voorraad tussen 01/06/2019 en 30/06/2019. Aanbod enkel geldig voor particulieren bij aankoop van het deelnemende Nissan-model tussen 01/06/2019 en 30/06/2019. 

 

Niet cumuleerbaar met enige andere overname- of recyclagepremie. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Nissan en moet volledig zijn met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Nissan moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als het oude niet meer in gebruik zijnde voertuig. 

 

Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/06/2019 tot en met 30/06/2019. 

Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op het moment van de aankoop. De foto’s kunnen afwijken van de beschreven versies. 

 

Gem. verbruik: 3,8 – 5,8 l/100 km - CO2-uitstoot: 99- 134 g/km. Homologatietype: NEDC 2.0. Voor meer informatie kijkt u op: https://goo.gl/hQX7Es. 

 

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.